Hello lovely.

Hier plaats ik regelmatig een nieuw artikel.

Met liefde schrijf ik over de onderwerpen lifestyle, creative en fashion.

Ik deel inspirerende verhalen, geef je tips en tricks op het gebied van het restylen van vintage kleding en nog veel meer.

Ik vertel je persoonlijke verhalen die je inspireren en motiveren.

Ik deel reviews over producten en geef je advies om jou eigen stijl te ontwikkelen.

En geef sneek peaks achter de schermen of geef interviews over creatieve inspirerende mensen.

En nog veel meer......

Kijk gerust op mijn blog met een lekker bakkie koffie of thee erbij en geniet.

 

My coming out story

Hallo lieve allemaal, vandaag is het coming out day ik wou graag terugblikken op mijn coming out. Want ondanks dat ik zo open ben geweest wil ik ook graag delen dat het een hele stap was voor mij om er open over te zijn naar de buitenwereld.

Lees meer »

Wat fotografie voor mij betekent?

Hi allemaal,Vandaag heb ik weer een leuke blogpost voor jullie.Ik ga jullie vandaag uitgebreid vertellen wat fotografie voor mij betekent.Jullie weten natuurlijk al een klein stukje van mijn verhaal op mijn blog.Maar deze keer ga ik er iets anders over vertellen.

Lees meer »

Mijn eerste foto's met mijn camera

Op 19 maart 2017 maakte ik deze foto´s dit was de eerste keer dat ik met mijn camera foto's ging maken. Het was op de verjaardag van mijn oma ik wou heel graag wat foto´s schieten. Maar had toen helaas had ik nog geen statief dus maakte ik er een paar via de spiegel. Het was alsof er een wereld voor mij openging want ja als ik nou iets leuks vind dan ga ik er ook voor.

Lees meer »

Mijn nieuwe wereld

In mijn nieuwe wereld wordt iedereen gelijk behandeld. Je behandeld elkaar met respect en er zijn gelijke kansen voor iedereen in de maatschappij. Een vorm van discriminatie is ook dat mensen beoordeeld worden op het niveau dat diegene heeft terwijl mensen zonder diploma of een laag niveau ook goed kunnen presenteren.

Lees meer »