Mijn eerste foto's met mijn camera

Gepubliceerd op 31 maart 2022 om 19:52

Op 19 maart 2017 maakte ik deze foto´s dit was de eerste keer dat ik met mijn camera foto's ging maken. 
Het was op de verjaardag van mijn oma ik wou heel graag wat foto´s schieten. 
Maar had toen helaas had ik nog geen statief dus maakte ik er een paar via de spiegel. 
Het was alsof er een wereld voor mij openging want ja als ik nou iets leuks vind dan ga ik er ook voor.

 

In het begin experimenteerde ik veel met mijn camera ik was zo enthousiast ik heb gewoon een camera hoe gaaf is dit dacht ik. 
Ik was vooral mega veel foto's aan het maken, mijn camera van boven naar beneden uitzoeken en alles uitproberen. 
Als ik nu terugkijk naar dat moment kan ik gewoon niet beseffen hoe blij ik ben dat ik er zo veder mee ben gegaan want ik heb veel hobby´s en interesses maar ik ben echt zo dit is leuk en dan laat ik het liggen maar niet met fotografie. 
Natuurlijk het kan altijd beter en ik kan nog heel veel leren maar trots zijn op wat je nu al hebt bereikt das ook belangrijk. 
Voor iedereen blijf je passie, dromen en ambities volgen. 

Liefs Lisa xxx 
PS deze foto's zijn niet bewerkt lekker naturel :)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.