Art Sharing circle

Wat is een art sharing circle?

Een sharing circle is een veilige omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn, in verbinding met anderen. Tijdens een sharing circle luisteren we, in een kleine groep mensen, oordeelloos naar elkaars verhaal. Je mag delen wat je wilt. Altijd vanuit een respectvolle basis. Je kunt er werken aan jezelf op het gebied van mentale gezondheid, trauma’s of blokkades. Een sharing circle kan je ook helpen om innerlijke rust en balans te vinden.

 

Waarom een art sharing circle?

Waarom een art sharing circle? Lijkt het je fijn om…

· met mensen in verbinding te zijn die dezelfde intenties delen als jij?

· je met warmte en liefde wordt ontvangen op een plek waar jij jezelf kunt zijn?

· je gevoelens en gedachtes de vrije loop te laten door kunst te maken?

· meer innerlijke rust te ervaren?

Een art sharing circle is de juiste plek! Het kan je helpen bij onderliggende

blokkades, trauma’s en meer innerlijke rust.

Vind je het spannend om iets te delen in een art sharing circle? Je kunt natuurlijk ook een keer komen kijken en luisteren hoe het gaat. Neem dan even contact op.

 

Delen vanuit creativiteit?

Ik combineer het delen van verhalen altijd met een creatieve opdracht waarbij we creativiteit inzetten om onszelf te uiten. Zo is de art sharing circle ontstaan. Iedereen volgt daarin een eigen proces. En ik help jou tijdens jouw reis naar zelfliefde, healing, verbinding en acceptatie. Dat doe ik vanuit mijn spirituele visie: een wereld in verbinding. Kijk snel in de agenda wanneer de volgende art sharing circle is.

Wanneer is de volgende art sharing circle?

Wanneer is de volgende art sharing circle? De art sharing circles komen maandelijks terug.

Vaak in combinatie met een cacao ceremonie, waarbij je ceremoniële cacao drinkt die erom bekendstaat je hart te openen. Ik help jou bij jouw reis naar zelfliefde, healing, verbinding en acceptatie. Leef jij jouw volle potentieel of heb je nog hulp nodig bij het vinden van jouw roeping? Ik begeleid jou graag naar meer (zelf)inzicht en bewustwording door middel van een art sharing circle. Meedoen met een art sharing circle? In de agenda ontdek je wanneer de eerstvolgende art sharing circle is.

 

Kom naar een art sharing circle!

We leven in een wereld waar drukte en haast veelvoorkomende begrippen zijn.

Hierdoor kijken we soms weinig naar onszelf en elkaar om.

Toch zijn er belangrijke vragen die kunnen opspelen.

Wie ben je? Wat is je missie? En wat is belangrijk voor jou? Of wat speelt er in je leven en zie je graag anders? Ik help je tijdens een art sharing circle stil te staan, en in beweging te zetten, bij jouw levensvragen. Dat doe ik met behulp van creatieve opdrachten. Zo help ik je op weg naar meer (zelf)inzicht en bewustwording. In verbinding met jezelf en je omgeving.

Bekijk snel bij de activiteiten wanneer de volgende art sharing circle bij Haven5 in Huizen is.

Doelgroep?

Iedereen, vanaf 18 jaar, is welkom.

Doelgroep: jongvolwassenen, volwassenen, en ouderen

Leeftijd: vanaf 18 jaar

 

Ben je jonger dan 18 jaar en zou je graag met een aantal jongeren een art sharing circle willen meemaken? Of wil je een art sharing circle op een school of bij een stichting organiseren? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Referenties

"Wat een ontzettend leuk en speciale ervaring om mee te maken. Ik ben dankbaar om de andere te mogen ontmoeten en wil graag allen bedanken voor het delen deze mooie ervaring. Graag kijk ik uit naar de volgende Sharing Circle meeting. De Sharing Circle heeft een positieve reflectie gegeven aan mijzelf en het negatieve helpen los te laten. Lisa graag wil ik jou bedanken dat je deze Sharing Circle Meetings mogelijk maakt!

                  Gertjan Kooijman

Lisa lieverd hier een berichtje van mij ik zie in jou een prachtige lichtwerker en wel hierom ik heb nooit in een groep durven spreken dat heb je mooi voor elkaar gekregen ik heb met mijn zoon Gertjan ontzettend genoten die avond in de cirkel ik heb mij gevoel goed kunnen uiten ik heb een verleden psychologische hulp gehad jij bent vele malen beter ik durf meer naar buiten en ik ben heel blij om jullie als familie te hebben natuurlijk ben ik en Gertjan er zeker bij🫶😘

                      Mieke Kooijman

Met moederdag heb ik een circle bijgewoond waar Lisa de host was. Het was een fijne circle waar iedereen welkom was. Ieder mocht delen wat hij/zij/hen wilde delen of juist gewoon zijn. We ademende, schreven iets moois voor onze moeders, deelden met een talking stick en verbonden met elkaar. Ook trokken we een tarot kaart die weer inzicht gaf.
Het publiek was divers wat er voor mij voorzorgde dat het heel laagdrempelig was om mee te doen. Ik kan de circle zeker aanraden en zal een volgende keer weer meedoen! -T

                           Tubien